Avui s'inicia la Fira de Música al Carrer de Vila-seca amb 48 concerts

Vila-seca serà l'epicentre musical del país aquest cap de setmana

Avui, divendres comença la FiM Vila-seca. A la fira professional de música emergent hi participaran 48 grups amb un ampli ventall de propostes i varietat d’estils musicals que faran d’aquesta localitat tarragonina l’epicentre de l’emergència musical catalana.

L’objectiu de la 15a FiM és, segons paraules del director artístic, Kike Bela: “oferir un arriscat i diversificat ventall de grups i bandes que representi les darreres tendències creatives del mercat, d’interès pel públic i pels professionals del sector a Catalunya”. D’aquesta manera, la FiM omplirà les places i carrers de Vila-seca de la millor i més recent música emergent.

El tret de sortida dels 17 concerts programats per aquest divendres a la FiM serà a les 19:00 a l’Hort del Centre amb el concert de Xebi SF, que será d’accés lliure. El folk de la vigatana Joana Serrat, el pop de La Banda Municipal del Polo Norte, la rumba de Calvari, la new wave de El Último Vecino o la proposta festiva de Joan Colomo & la Radiofórmula són algunes de les propostes de les quals podrà gaudir el públic assistent durant la primera jornada. També actuaran aquest divendres Zea+Esperit!, concert previst inicialment per al dissabte que finalment es celebrarà en aquesta primera jornada de la FiM 2014.

També s’inicia el programa FiMPRO, amb tot un seguit de xerrades, debats i presentacions de projectes per als professionals inscrits, que aquest any arriben als 300: programadors, segells, mànagers, promotors, associacions, ajuntaments, etc. Aquest professionals inscrits es donen cita a la FiM Vila-seca, espai de trobada referent per a conèixer les millors noves propostes novells del mercat català.

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca és la fira professional de música emergent de Catalunya, està concebuda com un mercat d’espectacles musicals novells i punt de trobada del sector cultural professional, alhora que una gran festa de la música al carrer per a tots els amants de la música en directe.