Ball de titelles

L'obra es presenta demà a la Casa d'Amèrica de Barcelona i es representarà a la Sala Petita del TNC del 13 de desembre al 20 de gener

Ball de titelles ens porta a un petit poble de muntanya. Un àngel cau en un prostíbul la Nit de Nadal. La vida de la pacífica població canviarà radicalment… Un espectacle trepidant, crític i divertidíssim que s’avança al realisme màgic.
Casa Amèrica Catalunya acollirà aquesta roda de premsa pels vincles de l’autor amb Colòmbia. Ramon Vinyes és tan poc conegut a Catalunya com valorat a Colòmbia, on se’l considera un dels grans dinamitzadors culturals del segle XX i pare espiritual de tota una generació encapçalada per Gabriel García Marquez, que el va homenatjar a la novel·la Cien años de soledad amb el personatge d'”el sabio catalán”, un “hombre que lo había leído todo”.
Coincidint amb l’estrena, la Filmoteca de Catalunya projectarà Elegía del Trópico. Vida de Ramon Vinyes, el pròxim dimarts 11 de desembre a les 20 h.
La presentació comptrà amb l’equip artístic:  Sergi Belbel, director artístic del TNC; Ramon Simó. dramaturg i director, i els actors i actrius de l’espectacle. També hi haurà representants institucionals: Antoni Traveria, director general de Casa Amèrica Catalunya; Juli Gendrau, Alcalde de Berga (poble natal de l’autor), Octavi Martí, director adjunt de la Filmoteca de Catalunya.