BAM i Mercè Música donen a conèixer els primers noms de la programació 2016

Les primeres bandes confirmades del BAM 2016 són Konono Nª1 meets Batida, Lloyd Cole, Isaac Ulam, Jeanne Added, MHD, Imarhan i The Goon Sax

Redacció.- El BAM, Barcelona Acció Musical i Mercè Música donen a conèixer un avançament dels grups que formaran part de la programació d’enguany. El BAM i Mercè Música són cites imprescindibles pels amants de la música de la ciutat, que tindran lloc a diferents espais de Barcelona el 22, 23, 24 i 25 de setembre.

El primer avançament de la programació del BAM, que aquest any celebra la seva 24ena edició, revela els noms de 7 grups: el cantautor anglès Lloyd Cole, la col·laboració entre la veterana banda congolesa Konono nº1 juntament amb Batida, la francesa Jeanne Added, els joves Imarhan amb el seu particular blues del desert, el trio australià The Goon Sax, els francesos d’origen guineà i senagalès MHD i finalment Isaac Ulam que portarà el seu últim álbum “Ratpenat” al BAM.

Per la seva banda Mercè Música revela els primers noms que es podran escoltar durant La Mercè d’enguany; Baaba Maal, una de les veus més reputades i originals del continent africà presentarà el seu últim disc The Traveller. El cantant, compositor i multiinstrumentalista d’orgen libanès Bachar Mar – Khalifé portarà a Barcelona els sons de l’Orient Mijtà i el pop-rock occidental. Com cada any tindrà lloc una nit dediada al flamenc, aquest any amb un luxe d’invitat com és Kiko Veneo con La Banda del Retubre y El Cuarteto Bético de Cuerdas. Per la seva banda La Raíz portarà a La Mercè el seu últim disc “Entre poetes i presos”. L’Original Jazz Orquestra Taller de Músics acompanyaran a la reconeguda Big Mama Montse. Per últim el concert de La Gran Pegatina farà parada a Barcelona dins la seva gira Europea.

A principis de setembre es donarà a conèixer la resta de la programació, així com els diferents espais i horaris