Barbamecs

Es publica la primera obra narrativa de Yannick Garcia

Yannick Garcia, que fins ara havia treballat exclusivament en L’àmbit poètic, presenta la seva primera obra narrativa, Barbamecs. En aquesta, hi aplega relats amb personatges peculiars que reflecteixen conductes humanes universals, amb la intenció D’actualitzar-les i fer-les nostres.
Els personatges que apareixen als relats del llibre es troben en situacions límit que esdevenen rocambolesques, i la seva actitud és la d’aquell qui ha estat esperant el moment clau perquè es produeixi un canvi en les seves vides. Tots ells, potser immersos en una adolescència perpètua, demostren de quina pasta estan fets quan els toca posar seny, decidir-se, fer un pas endavant… 
Yannick Garcia Porres, de 33 anys i resident a Barcelona, és intèrpret de conferències, traductor i corrector per a diverses editorials. L’autor va rebre el Premi de Poesia Gabriel Ferrater (2003) pel seu recull poètic De dalt i de baix i va col·laborar en L’antologia de poesia ebrenca Terres D’aigua. Alguns poemes seus han estat musicats per cantautors com Jesús Fusté o Albert Reverter (D’Albert i la Banda dels 13) i ha col·laborat en espectacles poeticomusicals amb Mariona Sagarra. També ha publicat en revistes literàries i participa en la tertúlia sobre llibres del programa Cabaret elèctric D’iCat.fm. En L’àmbit creatiu, s’ha format en escriptura teatral a L’Obrador de la Sala Beckett i en creació literària a la Universitat Pompeu Fabra.  
Etiquetes: