Bàrbara Mestanza inaugura la temporada 2020-21 de la Sala Beckett amb Todas las flores

Inicia funcions el 10 de setembre i el firma l’autora conjuntament amb Laia Alberch, Judit Colomer i Carla Tovias

Redacció.- La Beckett arrenca la temporada 2020-21 amb diversos espectacles que no es van poder dur a terme de març a juliol del 2020 i amb els quals s’ha mantingut el compromís de programació tot i les circumstàncies actuals.
La primera proposta arrenca el proper 10 de setembre a la Sala de baix: es tracta de l’espectacle Todas las flores de Bàrbara Mestanza, membre de The Mamzelles, companyia resident a la Sala Beckett el 2019-20. L’estrena oficial de l’espectacle serà el 15 de setembre.
La companyia presenta el resultat de la seva residència, un espectacle creat principalment per dones i interpretat per dones, que firmen conjuntament Laia Alberch, Judit Colomer, Bàrbara Mestanza i Carla Tovias. A escena, sis actrius: Laia Alberch/Bàrbara Mestanza, Maria Hernández, Georgina Latre, Júlia Molins, Sandra Pujol i Carla Tovias.
En paraules de la seva autora, “Todas las flores es mou entre el mite grec i la ciència-ficció, i travessa els grans dilemes de sempre (el sentit de la vida, el significat de la mort, el buit de l’existència, etc.) des de punts de vista que, potser, sempre han estat invisibilitzats”.
Les sis protagonistes de la proposta sentiran a les mans la responsabilitat de transcendir el pes del què, fins ara, ha significat ser humà: colonialisme de cossos i territoris, i mans tacades de sang.