Barcelona a ritme de claqué

El Tap On Barcelona pretén promoure i difondre el claqué que es fa a Barcelona a la resta del món.

La II Trobada Internacional de Claqué es celebrarà a Barcelona del 13 al 19 de juliol del 2009. El projecte dirigit per Basilio González Álvarez. I compta amb L’assessorament extern de Guillem Alonso, ballarí de reconegut prestigi internacional, que ha participat en nombrosos festivals internacionals de claqué de tot el món.
La trobada de L’any passat va tenir molt bona acollida per part dels participants provinents de diversos països de tot el món i del públic que va veure ballarins de claqué a la platja, als carrers de Barcelona o que va assistir als espectacles que es varen celebrar a diferents sales i teatres de la ciutat.

Un dels aspectes més destacats D’aquesta nova edició del Tap on Barcelona és que comptarem amb la presència de la Companyia BAM! de Chicago. Els seus membres no només faran classes per als participants de la trobada, sinó que a més han escollit Barcelona per presentar el seu nou espectacle a Europa en el marc del segon Tap on Barcelona.

La programació D’enguany inclou un programa professionalitzat de cursos de claqué de diferents nivells, 135 hores de classes. Quinze professors de diverses disciplines vinculades amb el claqué, 8 dels quals provenen D’altres països impartiran les classes a la sala de dansa Bailongu. Entre les activitats hi ha conferències, exposicions, festes temàtiques, actuacions a teatres, carrer i tap jams, visigtes guiades a la ciutat i la creació D’una beca per participar a la Trobada Internacional de Claqué de Barcelona per a dos joves estudiants.

Etiquetes:
,