Barcelona acull la Fira Internacional de Videoart

L'edició D'enguany tractarà la relació entre el videoart i altres gèneres artístics

Arriba la setena edició de LOOP, Festival i Fira Internacional de Videoart de Barcelona. A partir de demà i fins al 31 de maig, la ciutat acollirà les obres de més de sis-cents artistes dels cinc continents en 84 espais, i L’Hotel Catalonia Ramblas serà novament la seu de la Fira Professional els dies 28, 29 i 30 de maig.
Després de sis edicions, LOOP s’ha consolidat internacionalment com un referent indiscutible en la difusió i promoció del millor videoart i com a punt de trobada excepcional per als professionals i amants D’aquesta disciplina artística.

El Festival que, com altres anys, s’estén per museus, centres culturals i altres espais de la ciutat, explorarà en L’edició D’enguany la relació entre el vídeo art i altres disciplines i gèneres artístics, com ara la dansa, el cinema, el teatre, el disseny o la música, entre D’altres.

El LOOP va néixer L’any 2003 com a resposta a la necessitat de definir la situació present del videoart però també les possibles passes a seguir en el futur, col·laborant en la consolidació D’aquesta jove disciplina.

L’objectiu és ser un espai de repercussió internacional on reunir als diferents agents del sector. Un punt de referència que afavoreixi el debat entre els amants del vídeo art i que permet als visitants entrar en contacte amb les noves creacions i traçar estratègies de futur sobre diferents aspectes que envolten la disciplina.

Etiquetes: