Barcelona es trasforma en un plató de cinema

Comença Mil Mirades, el concurs de curtmetratges rodats i editats en 24h, on aquesta nova edició el gènere és la comèdia.

Avui dissabte a les 10h del matí es dóna el tret de sortida als 27 grups participants de Mil Mirades, el concurs de curtmetratges rodats i editats en 24h, on aquesta nova edició el gènere és la comèdia.

Mil Mirades va néixer com una iniciativa ciutadana, dins del marc del Festival Escena Poblenou; amb la intenció d’instal·lar-se com a festival de curtmetratges referent en participació ciutadana i veïnal, al litoral de la ciutat de Barcelona. És per aquest motiu, que en aquesta tercera edició canvia la seva ubicació i surt del Poblenou, per endinsar-se als carrers de la Barceloneta, un altre barrí costaner de la ciutat.

Abans del tret de sortida, l’organització dóna el gènere del curtmetratge, que per aquesta edició és la comèdia i proposarà tres premisses que han d’aparèixer: un espai, un objecte, i una frase. La Mostra dels resultats i el lliurament dels guardonats serà el dia 29 de maig a partir de les 21h al carrer, davant del Centre Cívic de la Barceloneta.

Mil Mirades és un projecte 100% realitzat per voluntariat, on participa el Districte de Ciutat Vella – Centre Cívic de la Barceloneta, ACIB Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta i el restaurant Filferro que apadrina el premi menció especial “Gent del Barri”.

El projecte Mil Mirades es vertebra sobre tres eixos: la participació ciutadana i veïnal, l’aprofitament dels recursos dels quals es disposen, i la recuperació de l’espai públic com a espai de trobada, i com a espai on desenvolupar processos culturals i socials allunyats del seu ús quotidià.