Barcelona rep la banda que tributa l'obra del fundador de Sopa de Cabra

Luz de Gas serà l'escenari de l'actuació de la "Ninyín's Mind Band" presentant el seu nou disc Serendipia

La Ninyín’s Mind Band, grup de rock format per músics i, també, amics personals del que va ser el fundador de Sopa de Cabra, Joan Cardona ‘Ninyín’ (desaparegut, prematurament, ara fa dotze anys), serà l’encarregada de presentar en una gira per diferents ciutats de Catalunya el CD que porta el títol de ‘Serendípia’, un treball discogràfic que recull i recupera les cançons més emblemàtiques i estimades del mític rocker gironí (El sexo, Blujins rock, Mentre el món es mou, etc…), algunes d’elles inèdites. El concert de Barcelona comptarà amb la col.laboració d’alguns dels components de la mítica Sopa de cabra.

Amb el disc i la gira , a més a més, la formació vol retre també homenatge al germà de ‘Ninyín’, Pau Cardona (desaparegut, tanmateix,uns mesos abans a causa de la mateixa malaltia del Joan), tot oferint alguns dels seus temes inèdits. Girona, Lleida i Figueres són les ciutats que han precedit fins ara a Barcelona (Luz de Gas, 17 de maig) en aquesta gira de presentació de ‘Serendípia’.

Recuperar, doncs, la música i l’estil de viure i veure l’univers del rock a la manera dels germans Cardona, és la principal finalitat d’aquesta nova banda que ara neix oficialment a Catalunya. Un grapat de veterans músics de casa nostra (tots ells components i ex components de grups ‘històrics’ del rock català com Umpah Pah, Ja T’ho Diré, Los Rebeldes, etc), encapçalats per Julio García Lobos, ex teclista de Sopa de Cabra i Manu Chao, il·lusionats i convençuts amb la idea de què les ‘veus’ de ‘Ninyín’, i del seu germà, no moriran mai. ‘Serendípia’ per a tots, ‘Serendípia’ per a tothom!