Barcelona se suma als actes de celebració oficial del centenari d’Edith Piaf amb tres úniques funcions de “Piaf! The Show” al Teatre Tívoli

“Piaf! The Show” es podrà veure en tres úniques funcions, el divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 de juny

Inspirada en la pel·lícula “La Môme” —guanyadora de dos Òscar, un Globus d’Or i quatre BAFTA– arriba al Teatre Tívoli, en tres úniques funcions, el divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 de juny, la seva versió escènica Piaf! The Show”.  

L’espectacle aterra a Barcelona després de finalitzar la seva gira per Brasil on ha aconseguint un gran èxit de públic i de crítica. El diari carioca O Globo parlava d’ Anne Carrere, l’intèrpret de Piaf, com “la francesa que s’ha guanyat l’escalfor del públic”

Barcelona se suma als actes de celebració oficial del centenari del naixement d’Edith Piaf —que acabaran el desembre a París— amb aquest muntatge que explica la vida i carrera de la immortal cantant francesa en la increïble veu d’Anne Carrere.

Els espectadors podran gaudir d’imatges inèdites de la intèrpret d’himnes com “La Vie en Rose” o “Je ne regrette rien”, en un seguit d’audiovisuals sobre la vida i obra de la cantant i dels seus contemporanis. “Piaf! The Show” proposa un  viatge per la fascinant vida de Piaf de l’humil barri de París on va néixer als escenaris on va convertir-se en una llegenda viva amb un transfons històric apassionant: la convulsa Europa dels anys 30 als anys 60 i el París bohemi de després de la Segona Guerra Mundial.