Barcelona Surfing Movie desvetlla imatges aèries gravades amb ‘drones’ mai vistes fins ara

El short film que es presentarà el demà, dimecres 4 de juny en el Barcelona Surf Film Festival, mostrarà imatges inèdites gravades abans de regularitzar-se l'ús dels ‘drones’ en zones urbanes

‘Barcelona Surfing Movie’ neix de la mà de Glassy, una productora amb seu a Barcelona especialitzada en generar contingut audiovisual online, que ens presenta una producció pròpia amb la barreja del millor surf i el millor punt de vista de la ciutat.

La premier s’ estrenarà el pròxim dimecres 4 de juny a les 22:00h en el Museu Marítim de Barcelona, dins del marc de la segona edició del Barcelona Surf Film Festival, un festival de cine que intenta apropar la cultura del surf a la societat catalana.

Barcelona Surfing Movie sorgeix de la inquietud de transmetre, des d’un punt de vista diferent, el sentiment de practicar surf a la ciutat catalana. Una producció pròpia amb imatges inèdites gràcies a la empresa de filmacions aèries Aeroshots i la possibilitat de capturar imatges amb “drones’ abans de la regularització del seu ús a les zones urbanes. Barcelona Surfing Movie és un short film de poc més de 4 minuts realitzat en el moment precís i les condicions necessàries. Amb la nova regularització dels  “drones’, els UAV (vehicle aeri no tripulat) no poden ser empleats per ús comercials o professionals, només recreatius i en zones aptes per el aeromodelatge. Utilitzar aquest tipus de gravació, un dia amb bones onades, bon temps i els millors surfistes de la ciutat, fa que la productora Glassy tingui la oportunitat de presentar el seu short film amb imatges inèdites del surf a Barcelona el pròxim dimecres dia 4 dins el marc del Barcelona Surf Film Festival.

El BCNSFF neix del desig de mostrar, gaudir i inspirar-se d’una cultura no gaire coneguda fins el moment en la societat catalana. Més que un esport, el surf és una forma d’entendre la societat i la naturalesa que tots compartim però que no tothom tractem de la mateixa forma. Amb aquest Festival els organitzadors pretenen fer més accessible a tothom aquestes experiències aspirant a un punt de trobada anual per als amants del surf a Barcelona. Aspirant a ser una iniciativa positiva, constructiva i dinamitzadora de la societat tant “surfera” com no.

El BCNSFF és un festival de cine de surf internacional però sense oblidar el marc incomparable i característic en el que ens trobem. Amb paraules d’un dels organitzadors: “A Barcelona tenim algo únic, diferent, que ens estimem, que ens caracteritza i que no volem oblidar: el Mediterrani.” Volent incrementar la participació de produccions locals, aquest any per començar ja compten amb tres curts d’alta qualitat.