Barnasants homenatja la figura i la música compromesa de Labordeta

El que serà el primer tribut a Catalunya que se li fa des que va morir el setembre de 2010 tindrà lloc el 10 D'abril a L'Atrium de Viladecans

Si pensem en la cançó D’autor espanyola, un dels primers noms que ens ve al cap és el del mític José Antonio Labordeta (Saragossa, 1935-2010), que va destacar com a polític, escriptor, professor i, evidentment, cantautor. Va ser un dels habituals en els cartells de diverses edicions de Barnasants i, com no podia ser D’altra manera, aquest any el Festival vol continuar comptant amb la presència de la paraula i les històries D’aquest home entranyable que es va convertir en una autèntica institució de la paraula cantada i de la cançó amb missatge. Així, D’alguna manera, les cançons de Labordeta tornen a Barnasants, al mateix espai on havia D’actuar L’any passat, el teatre Atrium de Viladecans.

Al recital, que és L’únic homenatge que s’haurà fet a Catalunya fins al moment, hi participaran alguns dels cantautors aragonesos que han passat per les quinze edicions del festival: Joaquin Carbonell, Ángel Petisme, Gabriel Sopeña, María José Hernández i Eduardo Paz (La Bullonera), músics que van trobar en Labordeta el mestre i  també L’amic amb qui compartir un cant de llibertat. El concert compta amb la col·laboració de L’alumnat de L’Ateneu de les Arts de Viladecans, que acompanyarà els artistes en algunes peces.

Etiquetes:
,