Barnasants homenatja Luis Eduardo Aute amb “Ànims Animal”

El concert, del 2 de febrer a les 21 h, comptarà amb la participació d’una vintena de col·legues com ara Joan Isaac, Roger Mas, Marina Rossell o Maria del Mar Bonet

Redacció.- Figura immensa de la cançó d’autor, Luis Eudardo Aute està retirat des del 2016 per motius de salut (aquell mateix any va patir un infart del qual es recupera favorablement). Per aquest motiu, però també, i sobretot, per l’enorme i concreta influència que tingut en generacions de músics posteriors a la seva, el cantautor serà homenatjat el dissabte 2 de febrer a l’Auditori del Fòrum de Barcelona (21 h). El concert, especial i col·lectiu, està pensat com una injecció d’energia. El títol és prou clar: ‘Ànims Animal!’.
Aute, estimat pel públic i per la professió, serà cantat pels seus col·legues. Col·legues que en els moments de creació l’han tingut sempre com un referent indiscutible de la cançó d’autor internacional. Canònics són discos com Espuma, Babel o Albanta. Aute, a més, no només ha excel·lit en la música. Parlar d’ell és parlar d’un artista totalment polifacètic: cantant, poeta, pintor, escultor i director de cinema.
El concert, que ja va tenir un primer acte al Wizink Center de Madrid (amb més de 12.000 espectadors) i estarà presentat per Pastora Vega, inclourà convidats com a Andrés Suárez, Ángel Petisme, Cristina Narea, De Pedro, Els Amics de les Arts, Estopa, Roger Mas, Sisa, Paco Ibáñez, Javier Gurruchaga, Joan Isaac, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Quico Pi de la Serra, Paco Ibáñez o Suburbano. Entre els temes memorables que s’escoltaran hi haurà joies com ara De alguna manera, Anda suelto Satanás o Al alba.