BarnaSants i el Club Tenco s’alien un cop més en el cicle de concerts 'Cose di Amilcare'

Un any més el BarnaSants i l’italià Club Tenco presenten aquest cicle, amb la voluntat de constituir un pont cultural entre idiomes i cantautors

Després que el mes de febrer hagin passat pel BarnaSants els sards Carlo Doneddu i Dinatatak, el març segueix amb Cose di Amilcare, una sèrie de concerts fruit de l’aliança entre el BarnaSants i el Club Tenco. Avui, 5 de març, serà el torn d’Olden, nom artístic de David Sellari, nascut a Perusa però instal·lat des de fa un temps a Barcelona. Olden presentarà el seu segon disc, Sono andato a letto presto, al Tinta Roja (Barcelona) a les 20:30h.

El diumenge 8 de març el BarnaSants oferirà un concert molt especial amb veus de diversos països: Bianca d’Aponte Internacional. Bianca d’Aponte era una jove cantant italiana que va morir el 2004, quan tot just havia signat el seu primer contracte discogràfic. Coincidint amb el Dia de la dona treballadora, 5 veus femenines de diversos països retran homenatge a D’Aponte, en una iniciativa vinguda des del certamen que duu el seu nom i que se celebra anualment a la ciutat d’Aversa. L’espectacle comptarà amb Rusó Sala (Catalunya), Dinatatak (Sardenya), Samantha de Siena (Anglaterra), Tamar McLeod Sinclair (Nova Zelanda) i Edurne Arizu (País Basc). En aquest cas, el concert es farà al Centre Artesà Tradicionàrius, a les 20:30h.

Els concerts que formen Cose di Amilcare seguiran el dijous 26 de març amb Carmine Torchia al i el 9 d’abril amb Alessio Arena. Tancarà el festival Dente el dissabte 11 d’abril. Els tres concerts tindran lloc al Tinta Roja (Barcelona).

Ja fa anys que Cose di Amilcare és el títol del cicle que proposen el Festival BarnaSants i el Club Tenco amb la voluntat de constituir un petit pont cultural entre idiomes, ambients musicals diferents i cantautors que, amb la trobada directa a l’escenari, fondran en una experiència comuna una part de les seves històries.