Ben Harper & The Innocent Criminals, Diana Krall, George Benson al Jardins de Pedralbes

Cinc nous artistes confirmats per a la seva desena edició

Redacció.- El Festival Jardins Pedralbes torna a ser actualitat amb cinc nous artistes confirmats per a la seva desena edició, que se celebrarà durant els mesos de juny i juliol de 2022. Una edició que preparem amb més il·lusió que mai i que avui incorpora grans artistes internacionals: Ben Harper & The Innocent Criminals, Diana Krall, George Benson, Kool & The Gang i The Beach Boys.

Cinc concerts mítics per cantar i gaudir de la música en viu en un entorn màgic que se sumen a altres noms ja anunciats com James Blunt (7 de juny), Patti Smith & Band (16 de juny), Jethro Tull (12 de juny) , Madness (22 de juny), Alan Parson Live Project (6 i 7 de juliol) o LP (24 de juny).

Aquestes noves incorporacions són tan sols el principi de totes les novetats que us tenim preparades per a aquesta desena edició que us tornarà a enamorar el proper estiu.

Les entrades per als nous espectacles confirmats estaran disponibles aquest dijous 23 de desembre a partir de les 12.00 h a festivalpedralbes.com. La resta de concerts de la programació romanen a la venda.