Bitò Produccions produeix l'espectacle inaugural del programa d'actes del tri-centenari de Barcelona i del Born Carntre Cultural

L’espectacle, Auca del Born, escrit i i dirigit per Jordi Casanovas, és un homenatge als ciutadans que van viure i lluitar al barri de la Ribera el 1714

L’Ajuntament de Barcelona ha encarregat a Bitò Produccions, la producció de l’espectacle inaugural del programa d’actes del Tricentenari de Barcelona i del Born Centre Cultural. L’espectacle, Auca del Born, escrit i i dirigit per Jordi Casanovas, és un homenatge als ciutadans que van viure i lluitar al barri de la Ribera el 1714.
Auca del Born és una proposta dinàmica i emocionant, un enfilall d’escenes ràpides i simultànies que, a la manera d’una auca, perfilen la vida al Born en dos moments històrics: el 1714 i el 1876, any d’obertura del mercat. En total, són 48 escenes breus que s’interpretaran a diversos punts del jaciment i de les passarel·les que l’envolten.
Una jove parella protagonista introduirà el públic en la vida de les famílies del barri abans del 1714. De la seva mà descobrirem els seus oficis o la seva afició a la festa i al joc. I, també, una gent optimista, oberta, disposada a assaborir la vida i a defensar la llibertat.
L’acte inaugural tindrà lloc el 9 de setembre i l’espectacle podrà veure’s durant tot el mes.
Aquest any 2013, Bitò Produccions també produeix els espectacles Jo Mai i El crèdit. Jo Mai és el nou espectacle d’Iván Morales i la companyia Prisamata, després de l’èxit de Sé de un lugar. El crèdit, escrit per Jordi Galcerán, dirigit per Sergi Belbel i protagonitzat per Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, és una comèdia que s’estrenarà la propera tardor a la Villaroel de Barcelona.
L’espectacle Acua del Born es podrà veure els dies 12, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 27 i 28 de setembre a les 21:00h i a les 22:30h i els dies 15, 9, 26 del mateix mes a les 21:00h. L’entrada val 2€ amb un aforament limitat a 600 espectadors.