Björk Digital

Una experiència immersiva de realitat virtual dins l’univers creatiu de Björk

«Björk Digital» proposa un viatge emocional i personal per la música i l’univers creatiu de la icònica artista islandesa. És l’única oportunitat de visitar a Espanya un entorn immersiu de realitat virtual creat per la mateixa Björk amb la col·laboració dels millors artistes visuals del moment.
A «Björk Digital» podeu submergir-vos en el particular univers musical i artístic de Björk. Un recorregut de 90 minuts de durada que us permet viure, en primera persona, una experiència sensorial, gairebé teatral, de connexió amb l’artista.
Inspirada en la discografia de Björk i especialment en el seu darrer àlbum Vulnicura, l’experiència combina performance, cinema, instal·lació, vídeo i interacció i inclou peces audiovisuals produïdes amb l’última tecnologia de realitat virtual.
El projecte ha estat creat per Björk en col·laboració amb creadors visuals com ara Michel Gondry, Spike Jonze, Alexander McQueen, Nick Knight, Stéphane Sednaoui, o els més recents Jesse Kanda, Andrew Thomas Huang, Warren du Prees o Nick Thornton Jones, entre d’altres
La mostra arriba al CCCB després del seu pas per Tòquio, Sidney, Montreal, Reykjavík, Londres i Los Angeles i suposa una ocasió única per visitar l’exposició al nostre país.
Compra anticipada d’entrades
Els visitants podeu accedir a l’entorn virtual en grups reduïts de 25 persones i per aquest motiu, cal que adquiriu l’entrada amb antelació.
Informació pràctica
Aforament: 25 persones per sessió
Edat: majors 14 anys
Durada experiència: 90 minuts

  • És imprescindible adquirir amb antelació l’entrada amb data i hora de la visita.
  • Es prega puntualitat. Cal arribar a la sala 2 del CCCB 20 minuts abans de la sessió reservada.
  • No es pot accedir a la sala un cop començada la sessió.
  • L’entrada no és bescanviable per a altres sessions.
  • No està permès l’accès a l’exposició amb bosses, motxilles o altres objectes.
  • Els acompanyants de visitants amb discapacitat podran accedir gratuïtament, segons contsti en la targeta de discapacitat. Necessitaran fer una reserva a taquilles del CCCB o enviant un correu a taquilles@cccb.org

Prevenció

  • La instal·lació conté imatges i llums resplendents que poden ser molestes per a persones amb sensibilitat especial.
  • En qualsevol moment es poden retirar les ulleres de realitat virtual.
  • Si porteu ulleres i són massa grans, potser no s’adapten a les ulleres de realitat virtual.