Black Music Festival i Rude Cat a La Mirona

Aquest serà l'últim cap de setmana del festival de música negra, el qual deixarà lloc al Rude Cat

El proper cap de setmana, el Black Music Festival continua a La Mirona i a L’Auditori de Girona: el divendres 26 de març tindrà lloc a la sala simfònica de L’Auditori el concert de Juan Perro, programat per les 21.00h. Al mateix dia a La Mirona, a les 22.00h, hi haurà el concert de Skatalà i The Kinky Coo Coo’s, que conclourà el cicle de concerts del Black Music i alhora serà el tret de sortida del Rude Cat, festival de música jamaicana. L’endemà, a les 19.00h, al mateix lloc, el Rude Cat Festival prendrà tota la seva forma, amb Hepcat com a cap de cartell.

JUAN PERRO _ Black Music Festival

L’espectacle que Juan Perro presentarà al Black Music gira a L’entorn D’una selecció del millor dels seus quatre àlbums ??Raíces al viento?, ?La huella sonora?, ?Mr. Hambre? i ?Cantares de vela?, amanits amb aires mestissos, entre La Habana i Nova Orleans. De les seves composicions cal destacar-ne la senzillesa de formes i la sensibilitat dels textos. Una banda cohesionada que transpira elegància musical, carisma, màgia i proximitat , formada per Santiago Auserón: veus i guitarra, Joan Vinyals: guitarra, Javier Mora: teclats, Martín Leiton: contrabaix i Moisés Porro: bateria i percussió.

SKATALÀ (Barcelona, ska/reggae)

Skatalà inicia la gira del seu 25è aniversari donant clausura a un festival i el tret de sortida D’un altre. Black Music Festival i Rude Cat uneixen forces i el divendres 26 de març oferiran el primer dels concerts que Skatalà farà durant L’any 2010 , un màxim de 10 oportunitats de veure?ls en directe commemorant els seus 25 anys sobre els escenaris. El concert, a més D’inaugurar la gira de Skatalà, donarà la primera oportunitat de veure la banda en directe després dels seus concerts a la sala Apolo de Barcelona a L’octubre del 2005, i posarà punt i final a L’edició D’aquest any del Black Music Festival. Per altra banda, servirà com a escalfament de primer nivell del Rude Cat Festival, que tindrà lloc al dia següent, dissabte 27 de març. Acompanyant a Skatalà, en aquesta ocasió hi haurà The Kinky Coo Coo?s, que aprofitaran el concert per presentar alguns temes del seu proper disc i els servirà de prèvia de la gira que els tornarà a dur per les principals ciutats europees la primera setmana D’abril.
www.arrakis.es/~skatala/
www.myspace.com/skatala

THE KINKY COO COO’S (Barcelona, ska/reggae)

The Kinky Coo Coo’s és una formació de Barcelona d’amants de la música Jamaicana. Actualment són una de les bandes amb més projecció dins els ritmes més tradicionals, havent portat el seu directe per les principals ciutats estatals i europees i fent de backing band per glòries jamaicanes com Dave Barker, Rico Rodriguez, Laurel Aitken (DEP), Roy Ellis, Earl 16, Sister Audrey… La banda reuneix a l’escenari 10 músics: 2 cantants femenines, 3 vents, 2 guitarres, teclista i contrabaix i presenta una variada fórmula per intentar enlluernar qualsevol addicte a la música jamaicana, podent oferir en els seus sets des de ska instrumental o vocal a saborós rocksteady, passant pel reggae i fent referències constants al soul.
www.myspace.com/thekinkycoocoos

RUDE CAT 2010

Hepcat són el cap de cartell del Rude Cat Festival. La llegendària banda nord-americana oferirà un únic concert en l’estat espanyol i el sud d’Europa.
El cartell d’aquest any també ens ofereix L’oportunitat de veure els nostres veïns del nord, els francesos Aspo. La representació italiana de Mr.T-Bone and The Young Lions aportarà tocs de rocksteady i jazz a cops de trombó. L’energia i la fúria la posaran els anglesos The Delegators amb la seva descarada descàrrega de soul i reggae a 100.000 revolucions per minut. No es quedaran enrere els barcelonins The Thorpedians, que repetiran al festival presentant, aquesta vegada, el seu últim treball. Als controls, tot amenitzant els canvis i després de les actuacions, tindrem els Blacksteady Crew. L’obertura de portes serà a les 19:00 hores i la música sonarà sense interrupció fins les 5 de la matinada.

www.rude.cat
www.myspace.com/rudecatfestival

Etiquetes:
,