Blanes estrena programació teatral

La infanticida i la germana Pau, el Quadern Gris o els nois D'història es podran veure a la nova temporada

Els millors actors i directors de L’escena catalana seran presents a la nova temporada del Teatre de Blanes que aixecarà el teló de la programació el proper 16 D’octubre. Josep M. Pou, Ramon Madaula, Emma Vilarasau, Julio Manrique, Sílvia Munt, Xicu Masó, Mònica Randall, Àngels Gonyalons, Joan Ollé, Joan Anguera, David Selvas, Maria Molins,  i Monterrat Carulla són alguns dels noms propis de la nova temporada. Una temporada que destaca per la presència D’alguns dels millors espectacles de la cartellera catalana actual. Així, aquest trimestre es podran veure a Blanes espectacles de la talla de La infanticida i Germana Pau, El quadern gris, Els nois D’història, Product i Una comèdia espanyola.

Dins de la programació del quart trimestre, cal destacar el cicle Cobla de Tardor, que enguany arriba a la seva cinquena edició i que portarà al Teatre de Blanes música de cobla innovadora i de qualitat amb les cobles La principal de Llobregat i Vila D’Olesa. La primera oferirà un concert de reminiscències llatines, mentre que la segona presentarà un espectacle de sardana-jazz.

En L’àmbit local, destaquen L’estrena del nou espectacle del Grup de Teatre El Mirall, Cru, i els renovats Pastorets de Blanes, Pastors i misteris, que estrenen direcció i equip artístic. La programació local també inclou el Concert de Santa Cecília a càrrec de la Banda Cobla del CoL’legi Santa Maria de Blanes i el Concert D’Any Nou de la Bella Banda.

Pel que fa a espectacles infantils i familiars, la programació de Rialles inclou els muntatges La bella i la bèstia, Una nit al museu, Entre pinces i Momentari.

Etiquetes: