Blaumut i Mala Rodríguez a l'Strenes d'aquest cap de setmana

La pionera en el món del hip hop estrenarà en directe el seu darrer disc "Mala"

El Festival Strenes de Girona continua aquest cap de setmana amb el primer dels dos concerts que farà Blaumut per presentar el seu nou disc “0001”. El primer, el d’aquest dissabte, té totes les entrades exhaurides. Encara en queden pel segon concert, del dia 16 de juliol. Diumenge, la pionera en el món del hip hop Mala Rodríguez també estrenarà en directe el disc que acaba de publicar titulat “Mala”.
L’Strenes es va estrenar el passat cap de setmana amb dos concerts especials i emotius que van exhaurir les entrades. Sopa de Cabra va estrenar amb molt èxit la gira de presentació del seu nou disc “La gran onada” que va suspendre’s per l’estat d’alarma, i el grup The Buzz Lovers van celebrar els 25 anys del mític disc “Unplugged de Nirvana”.
La de 2020 serà una edició especial, que tot i realitzar-se seguint la normativa per la Covid19, està essent molt ben rebuda pel públic. Bona mostra d’això és l’èxit de vendes. El públic ha exhaurit les entrades pels concerts de Sopa de Cabra, pels dos de Miki Núñez, per un dels dos que hi farà Blaumut, de pràcticament totes les entrades del concert inaugural i ja queden les últimes entrades pel concert de presentació de “Ventura”, el nou disc de la Suu.
El Festival es realitza del 4 al 19 de juliol a l’Auditori de Girona. Les entrades es poden comprar a https://festivalstrenes.cat