Blaumut presenten al festival Strenes el seu nou treball Equilibri

Aquest cap de setmana tambés es podran veure i escoltar artistes com Renaldo & Clara, Fito Luri, Véase Pág. 57 i Pavvla entre d'altres

Redacció.- Aquest cap de setmana torna el festival Strenes amb el grup Blaumut que presentaran per primera vegada en directe Equilibri, el seu nou disc. També la gironina Orchestra Fireluche interpretarà les cançons del seu nou treball, Colibrí en flames. De la mateixa manera, es podran escoltar les cançons dels nous discos d’artistes com Renaldo & Clara, Fito Luri, Véase Pág. 57 i Pavvla, que actuarà a l’espai deliciós del Museu d’Art de Girona. Per la seva banda, Paco Ibáñez presentarà la seva nova gira “A Galopar en tiempos de Ignominia a escala Planetaria”.
Degut a la celeritat de venda d’entrades del concert de Judit Nedderman de dissabte 22 d’abril a les 22h al Museu d’Art de Girona, el festival obre una nova sessió el mateix dia a les 20h de la tarda.
L’espectacle de diumenge 9 d’abril d’Albert Pla i Tortell Poltrona s’ha anul·lat per motius al·liens a l’organització. Totes aquelles persones que hagin comprat entrada poden recuperar els diners o canviar les entrades de diumenge per la funció de dissabte a les 18h, que sí que es durà a terme.