Blaumut torna als escenaris amb un concert a L’Auditori per presentar el seu nou disc

El concert es farà el 26 de març i serà la primera oportunitat per escoltar en directe el nou treball de l’exitós quintet.

Blaumut presentarà el seu nou disc en directe el proper 26 de març a L’Auditori dins de la programació d’AMPLIFICATS. L’àlbum, del qual encara no se’n pot desvetllar el títol, sortirà a la venda el mes de març i el concert a L’Auditori serà una oportunitat única per descobrir-lo en directe.

Actualment, la formació està acabant d’enregistrar les cançons que conformaran aquest nou treball. La gravació s’està fent a Cervera on té l’estudi el bateria del grup, Manel Pedrós, i on ja van enregistrar el seu exitós primer disc ”El turista” (2012). El nou àlbum serà també una producció pròpia i mantindrà el mateix estil. Una combinació única de pop, folk i arranjaments de música clàssica que ens transporten a l’univers Blaumut.

Des de la publicació del seu primer àlbum i fins al moment, la formació ha experimentat un creixement continu gràcies al seu primer gran èxit «Pa amb oli i sal» que ja ha superat el milió de reproduccions a Youtube. Del seu primer disc “El Turista” en van vendre 15.000 còpies i es van situar a la llista dels 100 discos més venuts a Espanya. El grup va iniciar una gira que ha durat dos anys i que, amb 180 concerts, els ha portat a tots els racons de Catalunya.

Amb AMPLIFICATS L’Auditori proposa una programació que va més enllà de la música clàssica per atraure nous públics i consolidar-se com l’espai de referència de totes les músiques a Barcelona. La programació d’AMPLIFICATS inclou concerts de pop, jazz, cantautor, gospel, funk, etc. AMPLIFICATS es planteja a partir de dos eixos: potenciar els creadors catalans i establir ponts musicals internacionals.