Bob Seeley i Lluís Coloma presenten International Boogie Woogie Explosion

Dos dels millors pianistes de Blues i Boogie Woogie uneixen talents en un treball conjunt

Bob ?The Spider? Seeley i Lluís ?Machine Gun Fingers’ Coloma són dos dels millors pianistes de Blues i Boogie Woogie del món. Es van conèixer l’any 2006 a Cincinnati, coincidint al prestigiós escenari Arches Piano Stage del Cincy Blues Festival, i a partir D’aquest moment es va iniciar una relació que va esdevenir una sòlida amistat, basada en el respecte i l’admiració mútua. La seva complicitat fou immediata ja que comparteixen la passió pel Boogie Woogie ?sens dubte L’estil més calent sobre les 88 tecles- i una gran dosi d’energia i virtuosisme.
Aviat van començar a actuar plegats damunt L’escenari, en actuacions plenes de vitalitat, passió, força, originalitat i elegància, fent gala D’una gran compenetració tot i els ritmes trepidants del Boogie. 
La seva espectacular posada en escena en format de duet combina la  tradició amb la modernitat: repassa un repertori basat en els clàssics del gènere que es van popularitzar als anys 40 (amb composicions ?entre D’altres- D’Albert Ammons, Pete Johnson i Meade Lux Lewis) amb unes interpretacions contemporànies i unes potents línies de baix tant característiques d’aquest estil. Tot plegat genera una atmosfera hipnòtica que captiva a la seva audiència.
Aquesta proposta musical tan especial no podia quedar restringida només a les intenses actuacions en directe, i els dos artistes van decidir enregistrar un CD que reflectís L’excel·lència del projecte. Ara, Bob Seeley i Lluís Coloma ens presenten International Boogie Woogie Explosion (Fresh Sound Records 2012), un disc gravat en directe els dies 26, 27 i 28 D’agost de 2011 al Café Central de Madrid.
Etiquetes: