Bòlit presenta el catàleg 'El jo i l'altre. El primer septeni' de Pep Aymerich & Jordi Esteban

Un recull de propostes que han anat creant al llarg dels darrers anys

Redacció.- La presentació ha anat a càrrec de Carme Sais, Clara Garí, Roger Ferrer, Pep Aymerich i Jordi Esteban. EL JO I L’ALTRE és el nom genèric que engloba el conjunt de propostes que duen a terme el duet d’artistes plàstics format per Pep Aymerich & Jordi Esteban. El catàleg ‘Primer Septenni’ recull de les diverses propostes que han anat creant al llarg dels últims set anys. Es tracta d’accions escultòriques i d’instal·lacions que proposen una reflexió meditativa sobre els vincles entre cultura i natura, individu i societat.
“Aquesta autoria compartida en certa mesura ens allibera de l’ego individual i ens permet connectar amb quelcom que es mou entre l’un i l’altre, entre el jo i el tu, entre el dins i el fora, entre el nosaltres i el vosaltres, entre això i Allò. Podríem dir que la nostra recerca s’emmarca en la dicotomia entre l’espiritualitat de la matèria i la materialització de l’esperit.”
El volum inclou textos de Victòria Cirlot i Roger Ferrer, entre d’altres, fotografies de Luis Carmargo i està coeditat amb la col·laboració del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona.