Bonart i la Fundació Lluís Coromina fan la trobada anual a l'Espai Impulsió de Barcelona

Enguany coincidia amb l’inici dels actes del desè aniversari de la fundació

Redacció-Bonart.- L’esdeveniment es va celebrar a l’Espai d’Impulsió de Barcelona la trobada anual de Bonart i la Fundació Lluís Coromina que enguany coincidia amb l’inici dels actes del desè aniversari de la fundació. Al voltant d’un centenar de persones vinculades al món de la cultura han participat en la vetllada, en el decurs de la qual l’editora de Bonart, Anna Maria Camps ha fet entrega d’uns guardons a Lluís Coromina, president de la Fundació amb motiu del desè aniversari i com a reconeixement de la tasca que ha fet en favor de la cultura, i al crític Arnau Puig, persona vinculada a la revista des dels seus inicis i que aviat rebera la distinció d’Oficial de les Arts de la República Francesa.

Com cada any, s’han aplegat a la trobada anual de Bonart i la Fundació Lluís Coromina, col·laboradors de bonart i de la fundació, així com directors de museus, de fires, col·leccionistes, empresaris, crítics d’art, galeristes i artistes, i amics de bonart i la fundació.

El president del Consell Assessor de Bonart, Narcís Planas ha anunciat el redisseny de la pàgina web i del diari digital pel pròxim mes de maig, a la vegada que també ha avançat que el mes de novembre tindrà lloc una nova edició dels premis bonart que se celebraran a Girona i Barcelona. Bonart també serà present amb un estand a la fira Arco Madrid, així com les fires Fama i Arts Libris que tindran lloc a Barcelona.

Ricard Planas, cofundador amb Anna Maria Camps de la revista bonart, també hi era present. El fins a finals de mes assessor del Departament de Cultura de la Generalitat s’incorpora novament a l’empresa privada. Ho farà com membre del consell assessor de Bonart i passarà a dirigir la Fundació Lluís Coromina i el departament artístic de la Fundació Focus Engelhorn.

L’Espai d’Impulsió, amb motiu de la trobada de Bonart i la Fundació Lluís Coromina ha presentat una exposició del jove fotògraf banyolí Yurian Quintanas.

A la sortida de l’acte els assistents han rebut l’exemplar n. 177 de la revista Bonart corresponen al mes de febrer i que inclou com a tema monogràfic un especial dedicat a les fires d’art, a la vegada que parla de la celebració d’una nova fira d’art a Barcelona la tardor del 2018.