BonArt renova la seva pàgina web

Nova versió digital de la única revista d'art en català

Bon Art Cultural ha presentat la nova pàgina web, en un canvi vinculat als actes del novè aniversari de la revista
A banda de la pàgina web reformada també s’ha inaugurat L’edició digital de la revista ?un pdf interactiu que es pot trobar a través D’un quiosc virtual a internet.
La reforma de la nova pàgina web de bonart L’ha dut a terme el dissenyador Xavier Cassadessús sota la supervisió de la cap de disseny de bonart cultural, Marta Vila. Josep Olivé i Xevi Viladomat de L’empresa Estudio Boka s’han encarregat de gestionar L’apartat tècnic de la pàgina.

La nova web de bonart cultural està dividida en quatre apartats que permeten accedir als continguts de la revista D’una manera fàcil i ràpida:

Revista. Des D’aquí s’accedeix a L’esquema de la revista en paper I alguns dels seus continguts així com notícies addicionals. Així mateix, també la versió digital de la revista, una de les novetats.

Gestió cultural. En aquest apartat s’expliquen les diferents activitats que ha realitzat la revista dintre de la gestió cultural al llarg dels seus nou anys D’història, com L’organització de la fira Inart, L’edició de llibres i catàlegs o el comissariat D’exposicions.

Sala D’exposicions. Aquí s’accedeix a una sala virtual que cada mes anirà mostrant obres D’un artista diferent, aquest mes el fotògraf Pere Formiguera. Una iniciativa conjuntament amb la televisió per internet SIES.tv.

Educació/social. Bonart cultural té també la voluntat D’implicar-se en projectes socials i D’educació per tal D’establir ponts de diàleg amb la creació i L’art, com la col·laboració que va fer recentment amb el Centre D’Art i pensament Can Sunyer.

A la pàgina web també trobem els apartats de qui som; enllaços, que permeten L’accés directe a diferents museus, centres culturals, artistes, galeries i fires; contacte, mapa del web i inici.

Etiquetes: