Boomerang, el nou espai de La Mirona

Una proposta musical adreçada sobretot a persones amb discapacitat

Boomerang és una nova oferta D’oci i lleure. Sorgeix de la iniciativa de la Casa de la Música | La Mirona i D’un grup de professionals en L’àmbit D’atenció a les persones amb discapacitat.
Aquest projecte pretén cobrir un espai D’oci en un context musical inexistent a Girona per les persones amb DI o altres discapacitats. Vol ser un espai integrador i inclusiu, utilitzant la sala La Mirona com escenari, en una sessió mensual on es podrà gaudir tant de música en directe i discoteca com D’activitats socioculturals, adaptant-lo a les necessitats D’aquest col·lectiu, tenint en compte, factors com la il·luminació, el so, el subministrament de begudes sense alcohoL’

El dia 20 de febrer es celebrarà la festa d’inauguració d’inauguració amb les actuacions de Bloc Quilombo (Girona, percussió) i DJ Electrick (Girona, Dj habitual de les sessions de La Bombolla) El preu és de 5? i l’entrada és oberta a tothom. La iniciativa es repetirà el 27 de març i el 17 d’abril.

Amb Boomerang la Casa de La Música | La Mirona fa extensible el seu projecte a una àrea, la dels serveis socials i benestar, donant un sentit a la música entenguent-la com a recurs i plataforma per la inclusió més enllà de la pràctica cultural en sí mateixa. Conjuntament amb Boomerang s’ofereixen dos actvitats més en aquest àmbit, El curs de musicoteràpia per a discapacitats intelectuals que arrancarà el proper mes de maig i Tribukada, percussió amb DI, amb inici previst el setembre D’enguany.
Al capdevant del projecte Boomerang hi ha un equip de professionals format per Pere Carretero, integrant de l’associació La Farândula social, entitat gironina que projecta i desenvolupa activitats de lleure alternatiu, amb Bego Navarro i Laia Grifoll, diplomades en educació social amb un llarg bagatge en el camp de l’atenció a la discapacitat, actualment treballant a la fundació Astres de Girona.

Per rebre informació i enviar suggeriments podeu escriure a boomerang@lamirona.cat.

Etiquetes: