Brodas Bros, L’espectacle amb el que la companyia Brodas dels germans Pol i Lluc Fruitós salta al gran teatre

8 ballarins professionals i música en directe amb un percussionista i un dj que fa scratching

La companyia Brodas presenta el seu nou espectacle Brodas Bros, el seu salt al gran teatre. La companyia creada L’any 2006 pels germans Pol i Lluc Fruitós porta per primera vegada un dels seus espectacles de hip hop a un teatre de gran format. L’espectacle es pot veure al Teatre Victòria.

L’espectacle està dirigit per Lluc Fruitós i té una direcció escènica de luxe, Joan Gràcia del Tricicle. Ajunta en un escenari el millor del Hip Hop en un espectacle que combina ball, música i actitud.
Ball amb 8 ballarins professionals a escena. Els germans Fruitós i altres membres de la companyia han girat per tot el món per crear un espectacle global; mescla de les influències del hip hop que han anat recollint per tots els racons del planeta. A L’escenari els acompanyen, com a altres espectacles de la companyia, les també germanes Clara i Berta Pons, Ángel Patiño (Kadoer), Quim Marín (Plastik), Albert Medoza (Gravity) i Carlos Carmona.

Música en directe amb la participació a L’escenari de Jean Philippe Barrios y dj Kapi, que acompanyen als ballarins i fan scratching sobre L’escenari, habilitat poc freqüent en un escenari com a part D’un show de ball. A més a més Kapi fa grafiti en directe durant L’espectacle.

Actitud extreta del món del Hip Hop, un estil amb personalitat pròpia i que volen apropar al gran públic per primera vegada.

Igual que el jazz, el pop, el blues o el techno, el hip hop neix als carrers i evoluciona de manera diferent a mesura que diferents cultures L’adopten i el fan propi. Brodas Bros agrupa molts D’aquests estils i els angula des de la ciutat de Barcelona, origen de la companyia i principal font D’inspiració.

En Lluc Fruitós (1985) es va iniciar en el món de la dansa a través de la cultura Hip Hop, participant en casi totes les seves formes D’expressió: Rap, Grafiti, Streetdance, Dj, MC i Beatboxer. Ha rebut classes a escoles de França, Barcelona, Nova York i Los Ángeles. Com ell mateix afirma, la seva formació es deu sobretot a hores i hores D’entrenament de tècniques i estils com el Popping, Locking, New Style, B-Boying, i inclús, la dansa contemporània.

En Pol Fruitós (1983) va contactar amb la dansa i L’expressió corporal des de molt petit a través de cursos nacionals i internacionals i la participació a nombrosos espectacles de teatre i de carrer. El seu primer contacte amb el Hip Hop va ser al 1998 a New Chatel (Suiza) i des de  L’any 2001 ha sigut professor de Hip Hop a vàries escoles de tota Europa, donant cursos tant per a nens com per a adults.

Els germans Fruitós, amb tant sols 24 i 26 anys han participat a espectacles de Hip Hop tant de carrer com de teatre, han donat classes i workshops de hip hop per tota Europa y han participat a videoclips, programes de televisió y esdeveniments corporatius de grans marques como Nike o Reebook.

Brodas Bros és el quart projecte de la companyia BRODAS. Junts han creat i girat per tots els racons D’Espanya i part D’Europa amb els seus espectacles: Hip Hop dansa de carrer, Iva Inclòs i Solo2; una coreografia de treball mixt dirigida per Anna Sánchez (Mare de Pol i Lluc Fruitós) que combina hip hop i dansa contemporània.
 

Etiquetes:
,