Brossalobrossotdebrossat

Una coproducció del Teatre Lliure i El Canal Centre D'Arts Escèniques

L’última creació de Carlos Santos és un diàleg entre el seu concepte d’avantguarda i el del poeta Joan Brossa (de qui Santos va ser alumne i col.laborador). Un espectacle on la música i la poesia escènica es converteixen en un únic acte poètic
L’espectacle està interpretat per la pianista i performer Inés Borrás, L’actor, tenor i pianista, Antonio Comas, L’actriu Mónica López i L’actor Josep Maria Mestres.
El muntatge es podrà veure al Teatre de Salt el 26 i el 27 D’abril i del 8 al 18 de maig al Teatre Lliure. Brossalobrossotdebrossat és una coproducció del Teatre Lliure i EL CANAL Centre d’Arts Escèniques.
Carlos Santos és un artista polifacètic després de rebre formació al conservatori del Liceu de Barcelona i seguir-la a París i Suïssa es va traslladar als EE.UU. per aprendre música de la mà de John Cage. Al llarg de la seva carrera musical ha editat prop de 15 discos i ha rebut nombroses distincions. Entre elles destaca La Creu de Sant Jordi, el Premi Nacional de composició i diferents premis Max pels seus espectacles escènics.

Etiquetes: