Bruce Saunders Trio actuarà demà al Jamboree

La formació es caracteritza per un alt nivell D'interacció i un llenguatge clar

Bruce Saunders Trio actuarà demà dimecres a les nou i a les onze de la nit al Jamboree de Barcelona. El trio està format per Masa Kamaguchi al contrabaix, Xavi Maureta a la bateria i Bruce Saunders a la guitarra.
Barcelona ha estat sovint refugi de jazzistes nord-americans de caire avantguardista, com ara Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel o Bill McHenry, que han deixat empremta en la història del jazz. Bruce Saunders pertany a aquesta generació que va revolucionar L’escena jazzística de Nova York durant els 90 amb una carrera impressionant, Jack DeJohnette, Peter Erskine, Dave Holland, Bill Stewart, George Garzone, Ben Monder, Steve Cardenas’ i que en els darrers temps també ha sabut arrelar amb força als escenaris.

Les actuacions de Saunders es caracteritzen pels seus trets més genuïns: alts nivells D’interacció, un llenguatge clar però suggerent i línies que pugen i baixen D’intensitat sabent on posar L’accent i on mantenir espais per deixar respirar L’audiència. Un estil molt propi que deixarà bocabadat el més exigent dels espectadors.