Burman Flash, Obrint Pas, The Kluba, Guerrilla i The Patillas a la Mirona

Burman Flash actuarà dijous vinent

El proper cap de setmana tindrà lloc a la Mirona el concert del grup gironí Burman Flash, el dijous 13 de maig a les 21.00h. L’endemà dia 14, a la mateixa hora, arriba el Partisano Festival amb la música de The Kluba i Obrint Pas. Finalment, el dissabte 15 a les 22.30h, Nit de Covers amb Guerrilla (Banda tribut a Rage Against The Machine) i The Patillas.
HORARIS: 21:30h. THE KLUBA 23:00h. OBRINT PAS

THE KLUBA (Barcelona, Rockabilly/Ska) http://www.myspace.com/thekluba
El grup neix com a una nova etapa del seu cantant, Juantxo Skalari, que influenciat per grups com The Clash, Stray Cats i The Pogues i per l’essència jamaicana es veu necessitat de crear aquest nou projecte musical.

Els inicis de The Kluba van ser si més no curiosos. Sense tenir encara el disc al carrer i només havent mostrat dues cançons a la seva web i Myspace, ja va començar la gira fent 7 concerts. Presenten el disc el 23 d’abril iseguidament els toca un dels concerts més interessants de l’any, davant de milers de persones al Viña-Rock. Després han sigut varis concerts a ciutats com Bilbao, Barcelona, Cuenca, Guadalajara, Girona… i a festivals com: Festival Viñarock, Lumbreiras Rock, Mes que Rock Fest, Barraques de Reus… Durant els mesos d’octubre i novembre realitzen una gira de sales que els porta per la resta de l’Estat Espanyol. Acaben la gira amb el Festival Batabat a Vinyols i els Arcs, amb La Gossa Sorda el 12 de desembre.
Comença el 2010 amb un nou tour, el Skabilly Tour on ja tenen els primers concerts programats.

OBRINT PAS (València, Ska Reggae, Punk) http://www.myspace.com/obrintpas
Obrint Pas va néixer a València l’any 1993 a l’institut Benlliure de la ciutat de València. Va ser la primera vegada que un grup fusionava la DOLCAINA, instrument tradicional valencià amb el ska, el reggae o el hardcore melòdic. Aquesta fusió és avui el signe d’identitat de la banda. Les lletres parlen de les seues realitats més properes, retratant els problemes que actualment afecten a qualsevol jove de qualsevol ciutat del món, amb una gran dosi de crítica social.
Des dels seus inicis treballà amb el seu propi segell (45 Revolucions) i més endavant s’uní al segell Propaganda Pel Fet!, que recollia la mateixa filosofia independent i alternativa que el grup perseguia. Obrint Pas s’ha convertit en una de les bandes més populars que canten en català, i ha recorregut països com Alemanya, Holanda, Bèlgica, França, Portugal, Anglaterra, Suïssa, Itàlia, Croàcia, Bósnia, Eslovenia, Àustria, Republica Txeca, Euskal Herria, Sardenya, Marroc, Espanya, Galícia, Venezuela, Cuba i els festivals més importants dels Països Catalans i de l’Estat Espanyol.
Obrint Pas ha publicat 6 discos: La Revolta de l’anima (1997), Obrint Pas (2000), Terra (2002), La Flama (2004) i el Cd i Dvd En Moviment! (2005).
Obrint Pas ha treballat diferents estils que van des del ska, el reggae, la cumbia, la música tradicional valenciana o els sons balcànics, fins al hardcore melòdic, el punk, el dub o el jungle i drum & bass. DJ CHOLA i DJ GABB (Apotheke Crew) han remesclat algunes cançons dels seus últims discos en Dub i Drum & Bass.

NIT DE COVERS: GUERRILLA (Banda tribut a RAGE AGAINST THE MACHINE) + THE PATILLAS

Quan: Dissabte, 15 de maig del 2010 a les 22:30h
On: La Mirona – Sala 2 C/Amnistia Internacional s/n 17190 Salt Organitza: La Mirona
Estil: Rock, Pop, Hip Hop, Metal
Preu: 5 ? (+ despeses de gestió) anticipada / 8 ? taquilla
Horaris:
22:00h. Portes 22:30h. THE PATILLAS 23:45h. GUERRILLA
GUERRILLA (Sevilla, versions RAGE AGAINST THE MACHINE) http://www.myspace.com/guerrillatributo

?Nascuts per revelar-nos contra aquesta maquinària de l’en gany, control i opressió, rendim tribut a aquests quatre grans músics i lluitadors per la llibertat: Zack de la Rocha, Tom Morello, Brad Wilk i Tim Commerford. Des del respecte i l’admiració cap a ells i la seva obra, intentarem fer-te arribar l’essència del seu brutal directe i la cruesa del seu missatge, aportant per a això la professionalitat i experiència de quatre músics, dos sevillans (Antonio: Veu, Pau: Guitarra) , dos malaguenys (Víctor: Bateria, Román: Baix), curtits en els escenaris des d’abans d’aprendre tan sols a parlar. Guerrilla és el nostre nom. Prepareu-vos per lluitar …”

THE PATILLAS (Girona, versions) www.myspace.com/thepatillas
Innovació, Diversió i Qualitat, THE PATILLAS combina show amb bona música, Rock-Llatí amb Funk, Pop amb Reggae? creant una atmósfera de festa que no et deixarà indiferent. Amb versions de Los Rodríguez, Fito y los Fitipaldis, Muchachito Bombo Infierno, Tequila, Andrés Calamaro, Red Hot Chilli Peppers, Kiko Veneno o Ketama, contagien ràpidament el seu “bon rollo” i les seves ganes de disfrutar de la nit. Aquest ampli repertori fa un recorregut a través dels millors temes escrits durant els últims vint anys (90?s-2000?s). L’espectacle es va crear durant L’hivern de 2004 i fou acollit amb una gran resposta de públic. Una banda amb una filosofia de directe ben clara, divertir i seduir amb temes que inevitablement comportaran festa amb lletres majúscules. Sens dubte una banda amb carisma que ofereix una renovació de qualitat en L’escena musical del nostre país.