Cabaret quina barra! de la Always Drinking Productions

Un espectacle on la música i el circ reinventen cada acció

?Cabaret quina barra!? és un espectacle on es barregen vàries disciplines artístiques com el teatre, el circ, la dansa i la música. Aquesta última és la que té més pes en tots els muntatges D’aquesta companyia, que és ja un referent com a companyia de música de carrer (fanfàrria / marching band) en tot L’estat. Un muntatge nou, diferent, canalla i sorprenent on la música i el circ  reinventen cada acció. Música, trapezi de balanç, corda llisa, manipulació D’objectes i malabars s’integren en la història D’un perdedor optimista que te un somni, viure del seu bar. Un bar on tindran lloc tot tipus de gràcies i desgràcies.

Aquest és el primer muntatge de la companyia que es fa per a carpa de circ (tot i que té previst poder-lo realitzar també al carrer). A banda dels set músics i un clown que, entre molts altres formen part D’aquesta companyia, s’incorporen a aquest espectacle altres clowns, artistes de circ i D’un director artístic (Jordi Perillós).

?Cabaret quina barra!? és una de les dues propostes seleccionades per a la primera edició de ?Camins de Creació? (2009), una acció promoguda pel projecte de cooperació europeu Circ que O! Pirineus Circ i que consisteix en una aportació econòmica en concepte de coproducció a més de la cessió D’espais per residències de creació.

L’espectacle es podrà veure els 19 i 20 de desembre; 26 i 27 de desembre; 2 i 3 de gener al Circ de Nadal de Vilanova i la Geltrú.

Etiquetes: