Caïm Riba publica el seu nou disc “El racó dels pensaments”

El quart disc de la seva carrera el solitari, produït per ell mateix, continua amb el positivisme de l’anterior

Redacció.- Caïm Riba torna amb nou disc després dels èxits assolits amb “Llunes de Plutó” (RGB Suports, 2021), el disc que va suposar un salt en la seva carrera en solitari gràcies a cançons com ara “Em sembla bé” i “Un dia perfecte”, que el van portar a tocar a nombrosos festivals i a rebre el guardó de “Millor disc d’autor” de la crítica als premis Enderrock 2021. Caïm vol fer un pas més per consolidar-se i continuar donant a conèixer les seves cançons.

“El racó dels pensaments” (RGB Suports, 2023), és el quart disc del seu projecte en solitari. Aquest treball continua amb la positivitat de l’anterior, i compta amb 10 cançons inèdites que comprenen estils diversos, cançons alegres com ja ens té acostumats, i alguna de més íntima com la que obre i dona nom al disc.

El disc, produït pel mateix cantautor, compta amb algunes boniques col·laboracions com la d’en Halldor Mar, que s’anima a rapejar, i la de la Teresa Nogueron, que hi posa clarinets, segones veus i també col·labora en l’autoria d’“Un món estrany” i en el disseny del disc.

Per la nova gira ha apostat per sentir-se més lliure per interpretar, deixant en un segon terme les seqüències i programacions, i recolzar-se més en els instruments en directe. En aquesta nova etapa l’acompanyaran els Àlex’sÀlex Tena (Jarabe de Palo) i Alexandre Rexach (Glaucs), amb els qui ha trobat la complicitat necessària per dotar d’energia els directes.

Etiquetes: