CaixaForum Girona convida a viure una Nit d’Estiu plena de cultura

Amb propostes de música, humor, tallers i experiències interactives per a tots els públics

Redacció.- La Fundació ”la Caixa” ha presentat la programació per la Nit d’Estiu en què convida als visitants a viure una nit cultural única. La cita tindrà lloc el 12 de juliol a partir de les 19 h i inclou una programació plena de propostes estimulants i diverses.

D’aquesta manera, CaixaForum Girona oferirà al visitant una incitativa interdisciplinar amb un taller, un concert, un espectacle humorístic i una instal·lació sonora. L’objectiu és que el públic pugui gaudir amb diverses disciplines culturals i amb propostes participatives on les activitats s’aniran succeint i omplint tots els espais i sales del centre cultural.

Música, humor i noves experiències

La Nit d’Estiu a CaixaForum Girona comptarà amb el concert de la violoncel·lista i cantant cubana Ana Carla Maza on invita al públic a fer un viatge musical per la seva trajectòria que portarà des de l’Amèrica Llatina fins a París, on revisa la música tradicional de la seva infància i composicions pròpies inspirades en el son cubano, la samba, la bossa nova, el tango, el jazz y la chanson.

El centre cultural també oferirà activitats paral·leles que passaran en diferents espais durant la mateixa nit. La primera serà el taller per descobrir la fascinant sonoritat d’un instrument balinès, el gamelan, on el públic podrà interactuar en una experiència musical col·lectiva i exòtica. La segona serà l’espectacle d’humor i improvisació en directe portat a terme per la companyia Impro Barcelona. Aquesta proposta promet una nit única de rialles i interacció amb el públic amb un dels col·lectius de comediants del moment.

Per completar el ventall d’activitats, el grup d’artistes Eléctrico 28 ha creat la instal·lació sonora Fun Place, que permetrà gaudir de l’exposició Talking Brains, programats per parlar d’una forma innovadora i més lúdica, reproduint-se de manera inesperada a la sala i convidant als visitants a contemplar diferent i pensar des de noves perspectives, fent ús del cos i propiciant la sorpresa.