CALELLA DE PALAFRUGELL ESDEVÉ LA CAPITAL DEL REGGAE PER UNA NIT!

ALPHA BLONDY Tanca la 3a edició, que consolida el festival Ítaca, amb un únic concert a Catalunya

Ítaca, Cultura i Acció, el Festival empordanès que reivindica la cultura com a dret bàsic, venent pomes com a entrades en protesta contra l’abusiu IVA cultural, tanca el cartell de la seva tercera edició aquest divendres a Calella de Palafrugell a ritme de reggae amb Alpha Blondy, considerat l’actual hereu de Bob Marley. Es podrà escoltar el seu nou treball, titulat Positive Energy, que ha volgut presentar exclusivament a Catalunya. 

L’actuació serà a les 22h al mateix escenari de les havaneres, on acollirà centenars de persones per tal de tancar un festival compromès i de qualitat com és ÍTACA.  

ÍTACA ha portat a l’Empordà, aquest 2015, noms molt reconeguts, ha estat un luxe de festival a l’abast de tothom, que ha celebrat la seva tercera edició de maig a juliol de 2015 i que ha omplert 8 pobles de l’Empordà amb cultura de qualitat i acció real. 

Tenint en compte que el Festival ha omplert gran part de les actuacions realitzades fins ara, l’organització recomana molt comprar amb antelació les entrades anticipades, per tal de beneficiar-se del descompte i assegurar l’últim gran concert d’enguany.