Camilla Läckberg, la reina de la novel·la negra escandinava torna a les llibreries amb un misteri apassionant

La saga compta ja amb 8 títols publicats i 10 milions D'exemplars venuts a tot el món

Un cas apassionant, ple de perills i girs inesperats, que intentarà resoldre la intrèpida parella formada per Patrick Heldström i Erica Falck, encara que hagi de desenterrar el passat més tenebrós de L’illa. 
A les fredes aigües de Fjällbacka apareix el cos sense vida D’un home empresonat en un bloc de gel. L’angoixa a L’illa creix quan se sap que un dels amics de la víctima fa temps que rep cartes anònimes amenaçadores. Hi ha algú a Fjällbacka que amaga un odi profund, algú sense escrúpols que ja ha actuat una vegada i que podria tornar a complir les seves amenaces en qualsevol moment.  
 
Un nou episodi de la saga que L’ha convertit en el màxim exponent de la literatura nòrdica criminal.
 
Camilla Läckberg (Fjällbacka, 1974) és L’autora de novel·la negra més popular del moment. Les seves obres han assolit el reconeixement de la crítica i més de deu milions de lectors, així com els principals premis de novel·la negra. Fins ara ha publicat set novel·les situades a la seva terra natal, amb Erica Falck i Patrik Hedström de protagonistes, entre elles: La princesa de gel, Els crits del passat, Les filles del fred i Crim en directe i Empremtes que mai s’esborren.