Candi Granés Artigas: “Vam fer el projecte d’El Foment per aportar al país”

Aquest any el projecte d'El Foment s’ha convertit en la Fundació Cultural El Foment per a esdevenir un altaveu potent de la cultura dels Països Catalans

Aquest any El Foment s’ha convertit en la Fundació Cultural El Foment, un canvi que ha de servir per potenciar més el projecte i convertir-lo en un espai que concentri la cultura catalana. El projecte té dos pilars fonamentals, la cultura i la gastronomia, que es desenvolupen en quatre instal·lacions situades al cor del Barri Vell de Girona: l’Escola, el Centre, la Taverna i la Fonda. En parlem amb Candi Granés Artigas, ideòleg del projecte i president del Patronat de la Fundació Cultural El Foment.

Aquest 2024 El Foment ha programat 121 activitats, un 80% més que l’oferta que hi havia fa dos anys que van ser 67. Entre aquestes activitats destaquen els concerts, els actes literaris, els monòlegs o la formació. La previsió és que de cara a l’any 2025 es superin les 170 activitats anuals, el que suposaria un creixement d’un 40%. Una xifra que encara podria incrementar més, ja que no estan comptabilitzades les accions culturals aportades per tercers ni les noves ofertes culturals que s’estan acabant de tancar com els espectacles de teatre.

Etiquetes: