Canta en família amb Dàmaris Gelabert!

Una recepta infal·lible per acostar l’amor a la música de ben petits

Després d’una exitosa gira a l’estiu de 2015, on l’espectacle va omplir de gom a gom tots els teatres programats, Dàmaris Gelabert torna als escenaris amb aquest nou concert espectacle. La cantant ha exhaurit les entrades de la primera sessió programada pel Teatre Auditori de Granollers, a les 18 h, per la qual cosa l’equipament va decidir obrir una nova segona funció, a les 12 h, per la qual encara queden entrades disponibles. 

El concert‐espectacle portarà els temes més populars de la Dàmaris (“Bon dia”, “Els dies de la setmana”, “Qui sóc jo?” etc.) que, en aquesta ocasió, anirà acompanyada per músics, coristes, un actor i la participació especial de la Lola (del videoclip: “Qui sóc jo?”) i la Caterina (del videoclip: “Bon dia!”). Un concert ple de ritme per a que tota la família pugui cantar, ballar i gaudir d’aquestes divertides cançons que molts nens i nenes canten diàriament a casa i a l’escola. 

“Cantar ens fa sentir bé perquè alliberem endorfines, les hormones de la felicitat”, explica la Dàmaris, assegurant que “les cançons enriqueixen la vida dels infants, ens ajuden a comunicar‐nos, a transmetre aprenentatges, valors i emocions”. En els concerts de la Dàmaris, per tant, els nens i nenes gaudeixen cantant i ballant amb pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes… I és que són molts els beneficis que ens aporta el fet de cantar però, tal i com explica la Dàmaris, “aquests beneficis es multipliquen quan, a més, cantem junts, quan cantem en família”. L’experiència d’aquest concert dóna l’oportunitat, doncs, de viure de ben a prop els efectes positius de cantar junts: “Ens fa feliços, ens ajuda a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i sobretot suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius”, explica l’autora i cantant.   

Dàmaris Gelabert és pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. Ha escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en els seus 13 discos. Els seus temes tenen un alt contingut pedagògic, de projecció de valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s’han popularitzat per les escoles i famílies amb els més menuts com a protagonistes.