Cap de setmana a La Mirona

Combustication, The Positive Tones i festa de final de temporada de La Bombolla amb els Sputnik DJ?s.

El proper divendres 11, La Mirona obre les portes a una nova jam session, aquesta vegada de la mà del grup Combustication, a les 23.00h. El dissabte 12, a les 22.30h, tocarà el grup gironí de reggae, The Positive Tones. Acte seguit se celebrarà la Festa de final de temporada de La Bombolla, amb els Sputnik DJ?s. Finalment, el concert de La Tecnika que hi havia programat pel diumenge 13 a les 17.00h, s’ha suspès a causa de la indisposició D’un dels membres de la banda a causa d’un petit accident, fet que fa totalment impossible la realització del concert.

COMBUSTICATION (Empordà, Funk)
Combustication és un trio que parteix del clàssic combo d ‘orgue, guitarra i bateria. Amb un repertori format per temes de bandes ja consagrades dintre de l’estil com Suolive, Galactic o Charlye Hunter, aquesta formació empordanesa té un predominant batec funk molt marcat per la improvisació jazzística. Proper a vegades al rock o al hip hop, Combustication promet un directe enèrgic, elèctric i ple de Groove.
Formació:
Manel Del Fresno: Bateria, Rafael Marc Portell: Orgue Hammond, Sergi Burgas: Guitarra
LES JAMS
Aquest és el segon any que La Mirona acull mensualment les jam session, les quals ja són tot un clàssic en la seva agenda i alhora un gran referent pels músics gironins, ja que esdevenen una oportunitat per normalitzar la música a L’àrea urbana de Girona i rodalies. http://jamsessionlamirona.blogspot.com/

El procediment de les jam session de La Mirona és sempre el mateix: es convida una banda que actua com a amfitriona dels músics que volen pujar a l’escenari a participar. Aquesta banda toca durant uns 30-40 minuts i, en acabar, un dels membres va cridant els músics que prèviament s’han apuntat a una llista, en la qual hi han fet constar el seu nom i cognoms, L’instrument que tocaran i el contacte. Cada participant pot tocar entre 10 minuts i un quart D’hora, depenent de la demanada que hi hagi en cada ocasió, i ho pot fer lliurement, sense condicionants en L’estil que hagi escollit. Aquest funcionament establert permet una millor organització de L’acte i ajuda els participants i el públic a entendre més fàcilment L’estructura de la jam.
El preu de L’entrada al públic és sempre de 5?, mentre que els músics participants tenen L’entrada i una consumició gratuïtes. I després del concert la festa continua a LA BOMBOLLA (00:30h – entrada gratuïta) www.myspace.com/labombolla

POSITIVE TONES (Girona, Reggae) http://www.myspace.com/positivetones
Positive Tones és el nom que pren la nova formació (Positive + Tree Tones), que compta amb algunes cares noves i que no descartem properes incorporacions. L’Iñaki Caparrós, que ja havia format part dels Tree Tones, s’incorpora com a guitarra solista i veus, i en Miquel Brugués (Ja T’ho Diré, entre d’altres) ho fa als teclats. La resta de la banda són L’Stewart Kell (veu, guitarra rítmica), L’Indra Vila (bateria, veus), en Jordi Ruiz “Popi” (baix) i en Juli Canal (saxo tenor).
“Estem preparant la presentació del nou projecte. Hi haurà temes nous, versions, i noves sonoritats per a les cançons que formaven part del “Crystal”. Hem canviat o adaptat alguns dels temes del disc a un “nou so”, però sempre dins la línia del Reggae, buscant una sonoritat més madura i acurada, i amb una clara predilecció pel Lovers Rock, el Roots i el Dub. Pel concert del dissabte 12 de juny a La Mirona de Salt, estem treballant per poder comptar amb coL’laboracions de músics diversos, i també amb alguns dels que havien format part de Positive o de Tree Tones.?
Positive Tones són:Stewart Kell (guitarra rítmica, veu), Iñaki Caparrós (guitarra solista, veus), Miquel Brugués (teclats)
Juli Canal (saxo tenor), Jordi Ruiz “Popi” (baix), Indra Vila (bateria, veus)

FESTA DE FINAL DE TEMPORADA DE LA BOMBOLLA www.myspace.com/labombolla
La Bombolla celebra la Festa de final de temporada! Això s’acaba! Arriben les nits d’estiu i els ?bombollerus’ hauran d’esperar a setembre per tornar a gaudir de les nits màgiques! Els Sputnik DJ?s seran el encarregats D’acomiadar una temporada que un altre cop ha posat La Bombolla com un referent incontestable de les nits alternatives gironines.

LATECNIKA (Girona, Hip Hop)
El concert de La Tecnika programat pel pròxim diumenge dia 13 de juny ha estat suspès a causa de la indisposició D’un dels membres de la banda a causa d’un petit accident, fet que fa totalment impossible la realització del concert.