Carles Cors presenta en un sol espectacle el treball que ha fet a partir de poetes com Vinyoli, Rilke i Benedetti

El concert té lloc aquest divendres a l'auditori Josep Viader

Carles Cors presenta en un sol espectacle el treball que ha fet a partir de poetes com Vinyoli, Rilke i Benedetti a L’Auditori Josep Viader. Cors, cantant que dóna vida a Le Croupier, i que ha compartit escenaris D’arreu de L’estat amb grups de primera línia, també treballa en solitari en la seva vessant més creativa.

En els darrers anys, Carles Cors ha fet col·laboracions en treballs escènics amb el Centre Cultural La Mercè i la Casa de Cultura de Girona, musicant obres de poetes com Joan Vinyoli, Rilke (en traducció catalana de Maria Àngela Vilallonga) o Mario Benedetti. És la primera vegada que Carles Cors reuneix aquest material de poetes compost en els darrers dos anys en un sol espectacle, de manera conjunta amb tres bons músics. Cors (veu i guitarra) actuarà acompanyat de Toni Huertas (piano), Xevi Puig (percussions i cors) i L’actor i músic David Planas, que combinarà la interpretació de texos amb les col·laboracions musicals.

La nova programació musical de la Casa de Cultura de Girona per als mesos de gener a abril de 2012 continua i aprofundeix en les línies impulsades en les darreres temporades amb la voluntat de constituir un aparador de qualitat i D’interès per al públic amb una especial atenció als intèrprets de casa.

Els concerts de Temporada de Música 2012 tenen lloc a l’Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona, a les vuit del vespre. El preu de L’entrada és de 5 euros (reduïda, 3 ?). Tenen dret a entrada reduïda les persones a l’atur, jubilats, estudiants menors de 25 anys i carnet de biblioteques públiques.

Les entrades es poden comprar anticipadament a Secretaria de la Casa de Cultura (de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 19 h) o al mateix auditori 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle.

Etiquetes: