Carles Ribot experimentarà la seva música als Jardins de la Mercè

Amb un estil únic i trencador, l'artista sorprendrà al seu públic amb “Mussara” i un avanç del seu nou treball.

Carles Ribot, el músic empordanès presentarà el seu segon disc en acústic “Mussara” als Jardins de la Mercè de Girona el proper 16 de març a les 7 de la tarda.

El cantant, cantautor i productor musical sorprendrà al públic als Jardins de la mercè amb el disc “Mussara”, que  presentà el 2013 i  farà un avançament inèdit del seu tercer treball, que encara no ha sortit a la llum.

“Mussara” és un àlbum amb una vessant Folk-Rock, però conservant l’esperit creatiu, transgressor i arriscat com el seu darrer disc “Vergesdosmiladéu”.  Mostra un treball elèctric amb un estil musical innovador i sense complexes, però a diferència de l’anterior, amb més ritme. La bateria guanya protagonisme en aquest segon disc. El poble abandonat de Mussara va ser la font d’inspiració per crear aquest univers que consta de 13 cançons amb lletres que amaguen missatges ocults per poder arribar a escapar com “La Foscor” o el “Camí de la Mort”.

L’artista, des dels disset anys ha format part de diversos grups tocant la guitarra, bateria o cantant. El 2005 va començar a experimentar nous sons dins de la música electrònica i a partir d’aquí comença una nova etapa. Ha col·laborat en directe amb Adrià Puntí i Pau Riba i actualment treballa en solitari amb les seves cançons. Paral·lelament està implicat en la productora Brave Coast, organitzant diversos festivals.

Ribot sap combinar multitud de registres creant-ne un de nou; el seu. Els treballs seus treballs són únics i sense dubte no deixen indiferent.