Carles Santos i CaboSanRoque donen el tret de sortida al festival TNT- Terrassa Noves Tendències

El festival presenta una programació emocionant amb espectacles innovadors per a tot tipus de públic

El festival que se celebra del 29 de setembre al 4 D’octubre de 2011 presenta creacions de Marta Carrasco, Nicole Seiler, Sergi Fäustino, Pere Faura o Babazorro, entre D’altres. Cinc estrenes absolutes i quatre coproduccions del CAET converteixen Terrassa en un aparador de companyies i produccions D’avantguarda de petit i mitjà format.
Demà dijous 29 a les 21h, s’inaugurarà el TNT ? Terrassa Noves Tendències- amb L’espectacle Maquinofòbia Pianolera al Teatre Principal de Terrassa. Un concert per a piano i orquestra mecànica compost i interpretat per CARLES SANTOS i CABOSANROQUE. L’entramat musical propi D’un concert per a piano i orquestra es desenvolupa aquí a través del joc de flirteig i confrontació entre L’home i la màquina, el pianista i L’orquestra mecànica, la força rítmica natural que brolla D’en Carles Santos i la velocitat i precisió D’una orquestra mecànica informatitzada; però també a partir del diàleg i la contraposició de dues màquines (una de tan antiga com el piano i un multinstrument mecànic de creació recent i controlat per ordinador) amb característiques tímbriques molt diferents. 
En aquesta primera jornada de TNT, els espectadors també podran descobrir la potent dansa de MAURA MORALES que presentarà el seu solo Hipocondríaca a les 20:15h, a la Sala Cúpula del Teatre Principal, just abans de L’actuació de Carles Santos i CaboSanRoque. I pels qui optin per una experiència vital, artística i gastronòmica poc comuna, a les 20:30h, el COLECTIVO BABAZORRO presentarà a la Sala Maria Plans Extraordinario, que també es podrà veure (o viure) els dies 30, 1 i 2.
TNT: Un petit  festival per deixar-se sorprendre i meravellar
El TNT| Terrassa Noves Tendències insisteix en ser el futur referent nacional i internacional de les dramatúrgies actuals i els llenguatges escènics inclassificables. En aquesta edició del festival ha coproduït els següents espectacles:
  • No sé si… de Marta Carrasco
  • Amauros de Cie Nicole Seiler
  • Extraordinario de Colectivo Babazorro
  • Dansa Real Ja! de Pere Faura
A més, el CAET ha col·laborat en el darrer treball presentat al GREC D’ Àngels Margarit i Thomas Hauert, From B to B i és coproductor del nou treball de Carles Santos, Schubertnacles humits: tots dos espectacles es veuran a Terrassa al llarg de 2012.
Etiquetes:
,