Carlos Garcià Bonet ens convida a descobrir els pobles del Baix Ebre

La Via Verda de la Val de Zafán i 14 rutes complementàries

Cossetània Edicions proposa el llibre de Carlos Garcià i Bonet per descobrir els pobles del Baix Ebre, la Terra Alta i el Matarranya, així com els seus paisatges, plens de matisos i contrastos. 

La Via Verda de la Val de Zafán, és un recorregut que uneix, a través de L’antiga via ferroviària, les poblacions de Roquetes i Alcanyís, amb un recorregut de 95,4 km convenientment senyalitzat i amb tota mena de serveis. A part de la Via Verda, aquesta guia inclou un recull de 14 rutes destacades per les Terres de L’Ebre que poden ser un magnífic complement a la ruta proposada. 

Carlos Gracià i Bonet (1972) va néixer a Xerta, un petit municipi banyat pel riu Ebre, a la comarca del Baix Ebre, en el si D’una família humil. Persona de moltes inquietuds i iniciatives, va cursar estudis administratius i és tècnic superior en educació infantil. Es considera un gran amant de la natura i li encanta gaudir de rutes de muntanya en bicicleta. És un dels creadors del Triatló de Xerta i també forma part del Club BTT de la Moleta.

Soci fundador de L’innovador Alberg Assut, L’any 2007 va ser guardonat amb el I Premi Emprenedors del Consell Comarcal del Baix Ebre pel seu compromís amb el turisme, les Terres de L’Ebre, la Via Verda i les persones amb discapacitats. És un gran coneixedor de les espècies D’ocells i de la vegetació. Una de les seves aficions és la fotografia de la natura i es passa llargues hores assegut a la vora del riu esperant el moment, L’instant, del vol D’aquell petit ocelL’