Carme Contreras celebrarà 70 anys de professió amb 'Salvem les balenes… i el meu matrimoni què?'

L'espectacle s'estrena al Sant Andreu Teatre el divendres 21 D'octubre

La reposició a Barcelona del vodevil ‘Salvem les balenes… i el meu matrimoni què?’ servirà de marc per a la celebració dels 70 anys de professió de L’actriu i dobladora Carme Contreras (‘El cor de la ciutat’) en una nit especial durant L’estrena de L’espectacle, que es podrà veure durant tres setmanes, des del 21 D’octubre fins al 6 de novembre.
                                                                                   
Inspirat en els grans mestres de la comèdia com Dario Fo o Woody Allen, ‘Salvem les balenes… i el meu matrimoni què?’ D’Ivan Campillo, juga amb un ritme fresc, jocs escènics, monòlegs dirigits a L’espectador i els mecanismes habituals de la comèdia D’embolics i el vodevil picant.

Els intents D’una parella avorrida per trencar amb la rutina desencadenen una sèrie D’escenes i malentesos que despertaran la rialla en els espectadors; tot jugant amb la reivindicació del matrimoni en una analogia amb els animals en perill D’extinció com les balenes.

Ramon Godino (Rai de ‘El cor de la ciutat’, TV3), Laura Sancho (Iris, el trasvestit de ‘El cor de la ciutat’, TV3) i Joan Sureda (Eduard, el pintor de ‘La Riera’, TV3) són els actors que completen el repartiment i que donaran vida a la parella protagonista i el tècnic instal·lador de persianes. Carme Contreras interpreta el paper de sogra i mare.

El divendres 21 D’octubre, dia de L’estrena de L’espectacle, serà el marc per a la celebració dels 70 anys de professió de Carme Contreras, amb la música de Mone, unes paraules de la seva amiga i companya de professió Montserrat Carulla i del president de L’Associació D’Actors i Directors Professionals de Catalunya, Àlex Casanovas. Amb la col·laboració de familiars i amics.

‘Salvem les balenes… i el meu matrimoni què?’ es va estrenar al Versus Teatre L’estiu de L’any 2010 i es podrà veure de divendres a diumenge fins al 6 de novembre (inclòs el dimarts 1 de novembre).

Etiquetes: