Sessions irrepetibles el segon dia de Fòrum Girona 2013

Casa Marcelo ha servit el seu últim sopar en una sessió única, donant per tancat el programa de dilluns.  A més, s’ha pogut veure en acció a l’equip del Sant Pau, amb Carme Ruscalleda, Raül Balam i Jérôme Quilbeuf, els parisencs David Toutain i Pascal Barbot i el xef peruà Gastón Acurio.

Completant la programació del dilluns també hi va haver una representació de cuina gallega amb Pepe Solla, Xosé Cannas i Javier Olleros; valenciana amb Ricard Camarena i de la Rioja amb Francis Paniego. D’altra banda, Joan Roca va tornar a pujar als escenaris del Fòrum aquest cop acompanyat de Salvador Brugués per fer un taller sobre cuina al buit. Dilluns ha estat també el dia del Fòrum Dolç celebrat amb gran èxit. Jordi Roca (El Celler de Can Roca), Xano Saguer (Espai Sucre) i el Col·lectiu 21 Brix, en una sessió espectacular que van realitzar a l’Auditori, varen estar els protagonistes. El Fòrum Empresa va debatre els models d’èxit de Carles Abellan, Oriol Rovira i Francis Paniego en el desenvolupament del seu negoci i també vam veure com el xef peruà pujava a l’escenari per debatre al costat d’Aida Moya de Vilar Riba quins són aquests models.
Tancant el programa d’activitats, una sessió única i molt especial: el restaurant gallec Casa Marcelo va escollir el Fòrum Girona per servir els seu últim sopar. Marcelo Tejedor i Ivan Domínguez acomiaden Casa Marcelo fent un menú de 13 plats que serviran en directe a un reduït grup de comensals, 13 en concret, els quals, asseguts en una gran taula, van compartir escenari amb els dos xefs.
Avui dimarts continua el programa d’activitats amb moltes més ponències. A la primera sessió del pamplonès Koldo Rodero, la segueixen cuiners de renom com Ángel León, Javier Olleros, els germans Torres i Gastón Acurio en la que serà l’última sessió del dia i de l’esdeveniment. Demà també serà el dia del Fòrum Vi i veurem en acció Josep Roca, Roger Viusà, Cèsar Cànovas i Ferran Centelles. A més, el periodista i crític gastronòmic Peio Garcia Amiano presentarà el seu nou llibre A tu salud! a l’espai Diàlegs i Ángel Léon el seu Chef del Mar a l’estand de Montagud.