La Casa Azul i Falciots Ninja inauguraran el Black Music Festival a la sala La Mirona

Aretha Franklin tindrà un especial homenatge a mans de la Black Music Big Band

Redacció.- La Casa Azul i Falciots Ninja inauguren, aquest divendres 1 de març, la divuitena edició del Black Music Festival a la sala La Mirona de Salt amb les entrades a punt d’esgotar-se.  Aretha Franklin tindrà un especial homenatge a mans de la Black Music Big Band a l’espectacle Girona Aretha Franklin Tribut diumenge 3 de març. A causa de l’èxit de la proposta es farà a la sala gran de l’Auditori de Girona. Serà un concert únic amb artistes gironins que homenatjarà el llegat musical d’una de les grans dames de la musica negra, morta l’any passat.
El primer cap de setmana de la divuitena edició del festival el protagonitzaran els francesos Deluxe, acompanyats d’un dels grans noms nacionals Morgan que tocaran a la Sala La Mirona de salt. També hi haurà activitats gratuïtes organitza des per Rise Up associació de reggae Girona, que celebra la 5a edició del Sound System al Black Music Festival amb una jornada de reggae al Park d’en Pitus de Girona. Comptaran amb un Souns System construït artesanalment per fer vibrar amb el seu so únic a tots els assistents.
Com és habitual a les darreres edicions del festival, que ha acollit a grans dames de la música negra, en la seva majoria d’edat, el Black Music torna a comptar amb un cartell paritari.
El festival continua amb la seva voluntat d’expandir-se per tot el territori i ha programat concerts i activitats a espais de Girona, Salt, Barcelona, Perpinyà, Fornells de la Selva, Torroella de Montgrí, Bescanó i Reus. El Black Music Festival 2019 torna a apostar per l’excel·lència a l’hora de programar.