Cases de la Música anuncia el seu Programa de Suport a la Creació Musical 2021

Dirigit a formacions musicals novells i emergents de tota Catalunya

Redacció.- Un any més, Cases de la Música anuncia el seu Programa de Suport a la Creació Musical dirigit a formacions musicals novells i emergents de tota Catalunya.
El  Programa de Suport a la Creació Musical s’ha convertit en un dels elements principals d’activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament a tot el territori de Catalunya. Estem parlant de més de 450 formacions musicals inscrites a les darreres convocatòries, fet que ens situa com una de les principals convocatòries a nivell musical del territori.
Es convoquen més de 100 ajudes destinades a la participació a l’escenari Cases de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i al de la Fira Mediterrània de Manresa; a l’enregistrament en estudi; a la producció de directes; a la creació de càpsules audiovisuals; a l’autoria i composició amb la col·laboració de la SGAE; i a l’actuació als escenaris locals del projecte KM.0
Les formacions musicals ja poden presentar la seva proposta musical. El termini finalitza el proper 15 de febrer i serà l’1 de març quan es farà pública la resolució d’aquestes ajudes, a través de la pàgina web de les Cases de la Música.
Anabel Lee, Aiala, Trezor, Kumbara, Don Cosmic, Lil Rusia, Ketekalles, entre altres, són algunes de les bandes seleccionades l’any 2020, que malgrat la situació del Covid-19 han aprofitat el Programa de Suport a la Creació per  impulsar els seus projectes. En edicions anteriors també van ser escollides formacions  musicals  com  Sra.  Tomasa,  Drop  Collective,  Relat,  Bcn  Ska-Jazz Orquestra, Maruja Limón, Ginestà, Suu i Tribade.
Pel que fa a la selecció de propostes, aquestes seran triades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat, a més de per l’equip gestor de les Cases de la Música.