Catalonia Exponential, el proper 1 d’octubre

El dia de les empreses transformadores

Redacció.- Fa temps que sentim a parlar de disrupció. D’empreses que s’han reinventat i han capgirat els seus models de negoci davant l’era del canvi constant i de l’expansió tecnològica. Empreses amb propòsits transformadors, que veuen i entenen les tendències que canviaran les regles del joc del seu sector. I les aprofiten per innovar i construir un futur millor. Empreses que no només s’avancen als canvis sinó que els provoquen.

Torna l’Exponential Day (en format virtual), el proper 1 d’octubre, un dia per inspirar i conèixer aquestes tendències disruptives que estan canviant l’status quo del teu sector. Després de les dues primeres edicions, en les que es van posar damunt la taula que la disrupció no només és possible sinó també imprescindible, es presentaran algunes de les empreses catalanes amb més impacte: els Catalonia Exponential Leaders.

Durant l’Exponential Day #3, a més de conèixer exemples locals i internacionals, descobrirem com fer de la teva organització una empresa invencible amb Alex Osterwalder. A més, també hi haurà l’oportunitat de fer networking com mai s’havia fet abans i basat en la intel·ligència artificial.