El chico de la última fila de Juan Mayorga i La dansa de la venjança de Jordi Casanovas, es veuran al Teatre de Salt

Laia Marull, Sergi López, Pablo Derqui, Oriol Pla, Míriam Iscla i David Bagés a la nova programació

El Teatre de Salt posa a la venda avui cinc espectacles de la Temporada 2019, que es presentarà íntegrament el proper dimarts 18 de desembre. A Salt s’hi podran veure per primer cop a les comarques gironines dues de les estrenes de la temporada teatral: El Chico del la última fila, un text de Juan Mayorga dirigit per Andres Lima, producció de la Sala Beckett; i La dansa de la venjança, la darrera obra de Jordi Casanovas, dirigida per Pere Riera.
El Chico de la última fila explica la història d’un estudiant, els textos del qual captiven al seu professor i a la seva dona fins al punt d’atrapar-los en una perillosa espiral que transcorre entre la realitat i la ficció. Amb aquest text Juan Mayorga, un dels autors dramàtics més destacats, va guanyar el Max 2016. Ara, Andrés Lima el porta a l’escenari amb un repartiment encapçalat per Sergi López,  Míriam Iscla i David Bagés. Després d’estrenar-se a la Sala Beckett es veurà, a Salt, el 9 de març.
Dos altres grans noms de l’escena, Laia Marull i Pablo Derqui, protagonitzen el nou treball de Jordi Casanovas, La dansa de la venjança que tancarà la programació del primer semestre del Teatre de Salt, l’1 de juny. L’obra, dirigida per Pere Riera explica la ruptura d’un matrimoni i el procés de separació, i com aquest afecta la vida del seu fill menor d’edat. Un drama contemporani i generacional de la mà d’un dels grans dramaturgs del país.
Espectacles d’èxit assegurat
La propera programació del Teatre de Salt inclou també espectacles d’èxit assegurat, com la comèdia Fairfly, de la companyia La Calòrica que recentment ha exhaurit entrades a Temporada Alta. L’obra, guanyadora de dos Premis Butaca, dos Premis Max i un Premi de la Crítica, tracta sobra l’emprenedoria durant la darrera crisi econòmica. La veurem el 29 de març.
Després de les funcions nadalenques de Els Pastorets de Salt (23, 25 i 26 de desembre) inaugurarà la temporada teatral 2019 un dels espectacles més aclamats de la cartellera barcelonina, Travy (27 gener). És la primera obra dirigida per l’actor Oriol Pla inspirada en la vida de la seva família, tots ells actors. Un tendre i divertit homenatge al món dels pallassos que recentment ha fet temporada al Teatre Lliure.
Les entrades d’aquests espectacles es poden comprar únicament a través del web del teatre www.teatredesalt.net. La resta de programació es presentarà i es posarà a la venda el 18 de desembre.
Més activitats complementàries als espectacles
Enguany, el Teatre de Salt i El Club La Ciutat Invisible, reforcen el projecte d’activitats complementàries als espectacles i, tres de les obres presentades avui tindran un col·loqui post-funció amb els equips artístics. Es tracta de Travy, El Chico de la última fila i La dansa de la venjança. Totes les activitats tindran lloc després de la funció i estan obertes a tothom que assisteixi a l’espectacle.