Cicle de música als jardins de Vic

Tastets musicals a la fresca

L’Institut Municipal D’Acció Cultural i L’Oficina de Turisme de L’Ajuntament de Vic han programat el cicle Nits de Música als Jardins, tres propostes musicals que es podran degustar als espais verds dels escenaris més especials de la capital D’Osona
El cicle comença el 14 D’agost al claustre del convent de Sant Domènec, amb una actuació del grup format per Adrià Plana (guitarra) Joel Bardolet (violí) i la intervenció pictòrica de Jone Taberna. El repertori inclourà temes de jazz i blues i obres de Bach.

El pati dels claretians serà L’escenari de la segona nit de les Nits de Música als Jardins. Serà el dia 21. Hi sonaran obres de Corelli, Haydn, Beethoven i Bártok, a càrrec del Trío Tekné. El 28 D’agost, per cloure el cicle de música, el saxofonista Pep Poblet i Joan Ramon Puntí ? integrants del duet Vic Swing ? interpretaran temes propis, de Django i Reinhardt, al pati de la casa Bojons.

Després de cada actuació els assistents podran gaudir D’una copa de cava. Les entrades tenen preus dels set als deu euros, i es poden adquirir a L’oficina de turisme de Vic (Carrer Ciutat 4).